Οι Prestolite Electric Ltd, γνωστοί για την κατασκευή εκκινητών, ηλεκτρικού εξοπλισμού και άλλες υπηρεσίες υπογράφουν με την Tiger Springs.

Οι P.E. Automotive GmbH & Co.KG, πρωτοπόροι στον τομέα ανταλλακτικών για οχήματα κοινής ωφέλειας, υπογράφουν με τη Tiger Springs Ltd, ενισχύοντας το δίκτυο της εταιρείας.

Η εταιρεία προχωρεί σε νέα συμφωνία με τη Loadlok Italia S.R.L. Η Loadlok είναι σημαντικός σύνδεσμος για την προμήθεια μηχανισμών σύνδεσης φορτίων για οδικές μεταφορές βαρέων οχημάτων.

C.E.I. Constuzione Emiliana Ingranaggi S.P.A. και AIRON S.R.L. υπογράφουν με την Tiger Springs για την προμήθεια ανταλλακτικών υψηλής πιστότητας και εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας για βιομηχανικό αυτοματισμό αντίστοιχα.

Η εταιρεία υπογράφει με τη Silea Liquid Transfer S.R.L. για τη μεταφορά αντλιών θετικής μετατόπισης και εξοπλισμού για βυτιοφόρα οδικών και σιδηροδρομικών φορτηγών.

Το 2015 σηματοδοτεί σημαντική χρονιά για την εταιρεία, καθώς εξασφαλίζονται ειδικές συμφωνίες με την Jura Filtration για φίλτρα μηχανής, καθώς και με τις Reelcraft International Inc. και Trelleborg Group S.A.S. για εξαρτήματα σωληνώσεων και πολυμερής σφράγισης εξαρτημάτων και άλλων αξεσουάρ αντίστοιχα. Η Brand Engineering Ltd υπογράφει επίσης με την Tiger Springs, φέρνοντας έτσι στην κυπριακή αγορά νέους υπερσυμπιεστές και εξαρτήματα κατασκευής.

Οι W.E.C. Leeds Ltd στον τομέα εξαρτημάτων σωληνώσεων, η Hammer S.R.L, κατασκευαστής μηχανικών και υδραυλικών συστημάτων, η Verder BV, κατασκευαστής συστημάτων άντλησης, καθώς και ο μεγάλος κατασκευαστής τροχών Wheels International S.R.L. υπογράφουν συμφωνία με την Tiger Springs την ίδια χρονιά.

Η Tiger Springs συνεργάζεται με την Dixon Group Europe Ltd για τη διανομή εξαρτημάτων σωληνώσεων για  φορτηγά και αρθρωτά (τρέιλερ) στην Κύπρο, καθώς και με την EMCO Wheaton – Μέλος του Ομίλου Gardner Denver, από τους μεγαλύτερους προμηθευτές συστημάτων μεταφοράς υγρών. Οι ιταλικές εταιρείες BICMA S.R.L. και BARBE S.R.L. επίσης υπέγραψαν συμφωνία για Εξοπλισμό ADR.

Η εταιρεία, μετά από σημαντικές διαβουλεύσεις, μεγαλώνει το δίκτυό της με τη βρετανική αγορά. Νέες συνεργασίες ξεκινούν με τη UK Seals & Polymers Ltd για εξαρτήματα στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου, καθώς και με τους 3G Truck & Trailer Parts Ltd, μεγάλη προμηθευτές εξαρτημάτων φορτηγών και τρέιλερ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τέλος, η Tiger Springs ξεκινάει νέα συνεργασία με την ισπανική εταιρεία L. Oliva Torras S.A. για την προμήθεια κιτ τοποθέτησης συστημάτων ψύξης στην κυπριακή αγορά.

Η εταιρεία φέρνει στην Κύπρο τα υδραυλικά ανταλλακτικά και τις αναρτήσεις της OMFB S.p.a. και ξεκινά τη συνεργασία με την εταιρεία Contitech Slovenija D.O.O., η οποία κατασκευάζει τις γνωστές Good Year και Prime-Ride αερόφουσκες ανάρτησης φορτηγών και αρθρωτών (τρέιλερ).

Ξεκινά η συνεργασία με την Gardner Denver Drum Ltd για τη διάθεση συμπιεστών, συστημάτων απορρόφησης και φυσητήρων. Την ίδια χρονιά η SAF Holland GmbH επιλέγει την Tiger Springs για τη διάθεση των συστημάτων αξόνων, πίρων, και άλλων  εξαρτημάτων για φορτηγά τρέιλερ στην Κύπρο.

Χρονιά ορόσημο για την εταιρεία, η οποία επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον τομέα των συστημάτων ψύξης σε φορτηγά, ρυμουλκούμενα φορτηγά και ημιφορτηγά οχήματα, με την εισαγωγή και διάθεση στην κυπριακή αγορά των συστημάτων ψύξης της Carrier Transicold.

Την ίδια χρονιά επιτυγχάνει συμφωνία συνεργασίας, με την Seferiadis Brs S.A. για την εισαγωγή παραβολικών φέρσων για φορτηγά και τρέιλερ καθώς επίσης και με την Federal – Mogul για την εισαγωγή ανταλλακτικών φρένων.

Η αξιοπιστία της εταιρείας ανοίγει νέους δρόμους για την εταιρεία, εντάσσοντάς την στο δίκτυο των συνεργατών της Wabco Fahrzeusysteme GmbH, από την οποία εισάγει στην Κύπρο βαλβίδες αέρος.

Η εταιρεία εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων της με εξαρτήματα και αξεσουάρ ρυμουλκούμενων καρότσων της Universal Components UK LTD.

Η SCHMITZ Cargobull είναι το νέο μέλος του δικτύου συνεργατών της εταιρείας για την εισαγωγή στην κυπριακή αγορά των γνωστών ρυμουλκούμενων καρότσων (trailers).

Αρχίζει η συνεργασία με την HYVA International B.V για την εισαγωγή υδραυλικών συστημάτων ανάρτησης και την πλήρη σειρά ανταλλακτικών τους.