ΣΧΕΤΙΚA ΜΕ ΕMAΣ

H Tiger Springs Ltd

H Tiger Springs Ltd, αποτελεί ένα όνομα εγγύηση για τον κάθε επαγγελματία οδηγό, μηχανικό αλλά και κάθε συνεργείο επιδιόθρωσης φορτηγού, αρθρωτού (τρέιλερ) ακόμα και skip loaders.

Ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1982 με την κατασκευή φέρσων και δημμάτων για φορτηγά και αρθρωτά οχήματα, κατά την περίοδο που τα περισσότερα φορτηγά ήταν κατασκευασμένα με συστήματα ανάρτησης από ατσάλι.

Previous
Next

Με την εξέλιξη και αναβάθμιση της τεχνολογίας σε σύγχρονα και υψηλής ποιότητας συστήματα ανάρτησης αέρος, η Tiger Springs Ltd πρόσθεσε την εισαγωγή και διάθεση προς τους πελάτες της, αυτά τα σύγχρονα συστήματα ανάρτησης . Ουσιαστικά έφερε στην κυπριακή αγορά όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά και σύγχρονα συστήματα ανάρτησης φορτηγών και αρθροτών οχημάτων (τρέιλερ).

Με το πέρασμα του χρόνου, ο κύκλος εργασιών της εταιρείας αυξήθηκε. Εταιρείες κολοσσοί στον τομέα τους εντάχθηκαν στο δίκτυο των συνεργατών της. Η γκάμα των προϊόντων της, για φορτηγά, τρέιλερ και skip μεγάλωσε. Πέρα από τα συστήματα ανάρτησης, η εταιρεία εισάγει ανάμεσα σε άλλα καινούργιες καρότσες, εξαρτήματα για καρότσες και φορτηγά, υδραυλικά συστήματα, βαλβίδες αέρος, συμπιεστές και άξονες.

Στόχοι και φιλοδοξίες

Η εταιρεία δημιουργήθηκε με στόχο την εξυπηρέτηση του επαγγελματία οδηγού φορτηγού και τρέιλερ. Κατασκευάζοντας και εισάγοντας εξαρτήματα πρώτης ποιότητας και προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση μετά την αγορά, ανέβηκε γρήγορα στην εκτίμηση των πελατών της δημιουργώντας ένα όνομα εγγύηση στην κυπριακή αγορά.

Κατέχοντας κυρίαρχη θέση στην αγορά, η εταιρεία αναγνωρίζει ότι η φιλοσοφία που ακολουθεί της επιτρέπει να βάζει ψηλούς στόχους και να τους εκπληρώνει.

Στην Tiger Springs Ltd, η συνολική εξυπηρέτηση του επαγγελματία οδηγού με υπηρεσίες και ανταλλακτικά εξαρτήματα, σε σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα κέντρα τεχνικής υποστήριξης ανέβασαν το όνομα Tiger Springs στην κορυφή.

Εφαρμόζοντας τη φιλοσοφία της – να βρίσκεται πίσω από κάθε κίνηση του επαγγελματία οδηγού – η Tiger Springs Ltd δημιούργησε τις προϋποθέσεις για υποστήριξη των προϊόντων της στην κυπριακή αγορά με τη λειτουργία και στελέχωση εξειδικευμένων κέντρων υποστήριξης.

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της αγοράς, η εταιρεία διέκρινε την ανάγκη υποστήριξης του τομέα των συστημάτων ψύξης. Στηριζόμενη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτει στα φορτηγά αυτοκίνητα και τρέιλερ, η εταιρεία δραστηριοποιήθηκε και σε αυτό τον τομέα, εισάγοντας συστήματα ψύξης για φορτηγά και ημιφορτηγά αυτοκίνητα ψυγεία, τα οποία υποστηρίζει μέσα από τα κέντρα τεχνικής 

ψυγεία, τα οποία υποστηρίζει μέσα από τα κέντρα τεχνικής υποστήριξης που έχουν δημιουργηθεί. Η Tiger Springs Ltd είναι σήμερα μια υγιής εταιρεία, που συνεχίζει την δραστηριότητά της στην Κυπριακή αγορά, αναζητώντας καινούργιες συνεργασίες και τρόπους βελτίωσης στην παροχή των υπηρεσιών της στους πελάτες της.

Παύλος Ψάλτης

Γενικός Διευθυντής / Ιδιοκτήτης

Γεννήθηκε το 1965 στη Λευκωσία στην Κύπρο. Από νεαρή ηλικία καταπιανόταν με ηγετικούς ρόλους. Έχει υπηρετήσει στην Εθνική Φρουρά και έχει σπουδάσει στην Πολυτεχνική Σχολή του Μπρίστολ (τώρα University of West of England – Bristol International College) στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1985. Οι σπουδές του έχουν εξασφαλίσει την ειδικότητα του μηχανολόγου μηχανικού για εξαρτήματα. Οι εμπειρίες του σε διεθνές επίπεδο τον έχουν βοηθήσει να εξασφαλίσει τις απαραίτητες γνώσεις για την πρόοδο και καινοτομία της εταιρείας.

Το 1990 πήρε την τολμηρή απόφαση να επιστρέψει στην Κύπρο και να αναλάβει τη διοίκηση της Tiger Springs, φέρνοντας καινούριες γνώσεις στην παραγωγή και στην τοπική βιομηχανία.

Αυτή η γνώση και η εμπειρία που έφερε στην κυπριακή αγορά σύντομα μπήκε σε δοκιμασίες, λόγω αλλαγές στην παραγωγή. Το 1999 η Tiger Springs αποφάσισε να επενδύσει σε νέα εξαρτήματα, μεταφέροντας την παραγωγή εξαρτημάτων από χάλυβα σε εξαρτήματα με βάση ανάρτησης αέρα. Αυτή ήταν μια ιδιαίτερα σημαντική απόφαση για την αναβάθμιση της εταιρείας. Ο κύριος Ψάλτης ξεκίνησε αυτή τη διαδικασία μέσω της πρώτης επαφής με μια εταιρεία που παραμένει μέχρι σήμερα από τους πιο σημαντικούς συνεργάτες – τη Hyva International. Η συνάντηση με τον κύριο J. Vaandrager της Hyva στο Alphen aan den Rijn της Ολλανδίας ήταν ιδιαίτερα σημαντική, καθώς είχε καταστεί πηγή έμπνευσης για την υπόλοιπη δράση και περεταίρω αναβάθμιση της εταιρείας.

Από εκείνη τη στιγμή, ο κύριος Ψάλτης ξεκίνησε ένα ταξίδι διαρκούς προόδου και ενημέρωσης για καινούργιες δραστηριότητες και καινοτομίες στη βιομηχανία και στις διεθνείς αγορές. Παράλληλα, έχει καταφέρει να αναπτύξει νέες μεθόδους που έχουν διαμορφώσει καθοριστικά την κυπριακή αγορά. Λαμβάνει συχνά μέρος σε διάφορα συνέδρια και σεμινάρια, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.